276°
Posted 20 hours ago

Cybex Silver Solution M-Fix SL Child's Car Seat, High Back Booster, with Adjustable Headrest and ISOFIX Compatible, Group 2/3 (15-36 kg), From Approx 3-12 Years, Pure Black

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Patented reclining headrest – The 3 position reclining headrest helps prevent the child’s head from falling forward while asleep. The Solution M-Fix SL stands out through its range of innovative safety and comfort functions such as the Linear Side-impact Protection system (L.S.P. System), the 12-position height-adjustable headrest and the air ventilation system. Features Produktové řady – Cybex své autosedačky (a jiné vybavení) rozděluje do tří produktových řad (Platinum, Gold, Silver). Záleží, zda dáváte přednost luxusnímu designu, maximálně komfortním materiálům a funkčnosti, nebo příznivější ceně. Uživatelé tuto autosedačku považují obecně za maximálně kvalitní. Současně je ale ve spojitosti s kvalitou těší příznivější cena oproti modelům z produktových řad Gold a Platinum. Odborníky (konkrétně autoklubem ADAC) je tento model autosedačky ohodnocen celkovou známkou 2,1, což stále spadá do zelené škály hodnot označených jako „Dobré“. V Evropě aktuálně platí dvě právní normy, které stanovují způsob, jakým musí být testovány všechny autosedačky před tím, než se dostanou do prodeje. Běžně proto u sedaček můžete nalézt tato označení:

V podstatě jde o dvě autosedačky v jedné. Pallas M-fix SL disponuje totiž nastavitelným bezpečnostním pultem, který lze využívat v případě dětí spadajících váhou do ECE skupiny I. Pro starší děti od 15 kg a cca od 3 let věku lze autosedačku přeměnit na model Solution M-Fix SL, jenž můžete díky otočným konektorům používat také ve vozech bez systému ISOFIX. Hodnotíme všechny námi zjištěné informace, ale také bereme v potaz výsledky jiných testů a další faktory. Hodnocení uděluje konkrétní redaktor sám a ručně, není tedy počítáno žádným algoritmem. Při hodnocení nehledíme na cenu. Find out why Cybex Solution M-Fix SL Group 2/3 Car Seat scored an incredible review score of 9.6 out of 10.Ocenění a bezpečnostní testy – Značka Cybex nasbírala více než 450 ocenění za design, bezpečnost a inovace. Každoročně její nové modely získávají další ocenění za kvalitu, bezpečnost i design.

Vysoká pořizovací cena – Autosedačky Cybex rozhodně nepatří k tomu nejlevnějšímu, co lze na českém trhu sehnat, oproti konkurenci jsou zkrátka o něco dražší. Dětská autosedačka Solution Z i-Fix (15–50 kg) se s celkovým hodnocením 1,9 stala nejlepší autosedačkou ve své skupině . Stalo se tak v rámci testů pořádaných 05/2020 několika evropskými spotřebitelskými institucemi, jako například Stiftung Warentest a ADAC. Nyní je také certifikovaná dle nejnovější bezpečnostní normy UN R129/03 zahrnující vylepšené postupy pro testování nárazů z boku.The next step after looking at products in the same category, was to look at products from the same brand, Cybex. Tato sedačka pochází z produktové řady Gold, a tak máte jistotu, že výrobce kladl důraz na špičkovou ergonomii a chytrou funkčnost, maximální možné bezpečí a komfortní potahové materiály. Pokud by vás zajímalo, čím se bude lišit novější model Sirona S2 i-Size 2022, pak vězte, že rozdíly se budou týkat pouze designového provedení a širší kolekcí barevných variant. Konstrukčně jsou tyto modely stejné. Pro náročné rodiče – Autosedačky Cybex padnou do hledáčku rodičů, kteří namísto atraktivní ceny preferují nadstandardní kvalitu.

Skupina II (15–25 kg) – Skupina autosedaček ECE II je určená pro starší ratolesti ve věku 4 až 6 let. Tyto sedačky jsou častou volbou rodičů, kteří nedůvěřují rostoucím autosedačkám a oželí vyšší investici. Výběr je poměrně omezený, někteří známí výrobci se na tuto skupinu vůbec nespecializují.Cybex ale svět okouzlil hned svou první autosedačkou. Model Cybex Solution zvítězil ve všech spotřebitelských testech a k dnešnímu dni ji svým dětem koupilo přes 800 000 rodičů . Současnost značky Cybex Reclining Headrests – The CYBEX patented reclining headrest prevents the child's head from falling forward while asleep and guarantees optimal protection in the case of a side-impact. As you can imagine, pricing is one of the most important factors of any purchasing decision. We can find the perfect product for our needs, that fits the brief in every single way. But if it doesn’t fit our budgets, we simply can’t (or at least shouldn’t) buy it. Pro ty, kteří ocení luxus a styl – K této značce se neodmyslitelně pojí také důmyslný design následující aktuální trendy a styl. U některých modelů značka dokonce nabízí limitované edice. Podrobnější informace ke koupi najdete v našem článku Jak vybrat autosedačku. V řádcích níže vám přinášíme alespoň přehledné shrnutí těch nejdůležitějších parametrů a několik základních rad k výběru. Napovíme vám, na co byste při rozhodování neměli zapomenout. Skupiny autosedaček

Inovace jsou doménou této značky. Jednou z nich je také bezpečnostní sada SensorSafe 4-in-1, která vám po spárování s chytrým mobilním telefonem poskytne klíčová upozornění, jež pomáhají předcházet krizovým situacím. Aplikace v mobilním telefonu vás okamžitě upozorní na rozepnutí spony dítětem, při zapomenutí dítěte ve vozidle, při dlouhém pobytu dítěte v autosedačce nebo v případě nepříznivých hodnot okolní teploty. Upevnění ve vozidle – označení sedaček Vysokou bezpečnost zaručují autosedačky, které úspěšně prošly náročnými bezpečnostními testy. Takové sedačky disponují řadou bezpečnostních prvků, které v případě nehody sehrávají velice důležitou roli. Některé z nich též souvisí s komfortem dítěte při cestování. Je totiž třeba pamatovat na to, že ratolest v autosedačce stráví i dlouhé hodiny. Které prvky máme na mysli a jaký je jejich účel? Skupina I (9–18 kg) – Do této ECE I skupiny spadají autosedačky určené pro děti, které už umí samostatně sedět, ale stále ještě potřebují oporu. Využití nachází tedy od 9 měsíců do zhruba 4 let věku dítěte. Jsou vybavené systémem s vlastními popruhy pro připoutání dítěte a v autě se upevňují za pomoci pásů nebo ISOFIX systému. V praxi si tak díky tomu můžete vystačit se dvěma autosedačkami – první bude model ze skupiny ECE 0 či 0+ (případně 0/I, 0+/I), který poskytne patřičnou oporu zatím nedostatečně vyvinuté krční páteři tím, že se upevní proti směru jízdy. Následně budete moci přistoupit ke koupi kombinovaného modelu 2v1 z kategorie I/II/III, tedy pro děti s hmotností 9–36 kg. Bezpečnost a komfort dítěte Cybex Pallas M-fix SL 2021 je rostoucí autosedačka určená pro děti od 9 do 36 kg. Lze ji tedy využívat až po dobu 11 let, čemuž odpovídají i špičkové materiály použité při výrobě. Je vybavená prostorným sedadlem s možností polohování a výškově nastavitelnou, sklopnou opěrkou hlavy, která brání přepadávání hlavičky dítěte mimo ochranné zóny autosedačky. Autosedačka z řady M nabízí všechny dostupné funkce pro bezpečnost za výhodnou cenu.ECE R44/04 – Starší norma ECE R44 je s jistými změnami platná už od 80. let. Popisuje přísné požadavky zejména na konstrukci autosedaček. Autosedačka Cybex Cloud Z i-Size z řady Platinum se může pochlubit skvělým ohodnocením prestižní nezávislé společnosti ADAC. Celkově si vysloužila známku 1,7, přičemž do hodnocení bylo zahrnuto hned několik faktorů – bezpečnost, obsluha, ergonomie, škodlivé látky a možnost čištění. Vyzdvihována je také kompatibilita se systémem SensorSafe, jež varuje rodiče, pokud nechají náhodou své dítě v autě samotné. Polohovatelná opěrka hlavy – Stěžejní bezpečnostní prvek, který je důležitý nejen pro dostatečný komfort vašeho dítěte. Konstrukce autosedačky se musí umět přizpůsobit odlišným požadavkům během růstu dítěte. Díky polohování je hlava dítěte neustále chráněna bočnicemi sedačky, a to i při spánku.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment